Servicii IT

Partener Dell

SERVICII DOMENII & IP

Pentru a sustine gazduirea web pe care o oferim, va putem ajuta oricand cu oricare din urmatoarele servicii :

  • inregistrare domenii;
  • alocare adrese IP si gestiunea ulterioara a acestora;

GAZDUIRE WEB & MAIL

;  Daca aveti nevoie de un server sigur si fiabil, de o conexiune la internet de mare viteza, usor accesibil de oriunde, din orice retea, cu un uptime de peste 99% pe an, serviicile noastre de gazduire pagini de web va sta la dispozitie. Noi va oferim spatiul necesar gazduirii fisierelor paginilor dumneavoastra de web, a bazelor de date si securitatea necesara protejarii site-urilor dumneavoastra. Latimea de banda standard este de 5Mbs, asigurat de cel mai puternic si profesional provider de internet din Romania, insa se poate modifica in functie de cerintele clientului. Pachetele noastre includ si solutie profesionala de gazduire mail cu access la webmail.

  Serverele noastre sunt de ultima generatie si contin atat sisteme de operare Unix/Linux cat si Microsoft Windows Server. Chiar si cei mai pretentiosi clienti vor gasi in serviciile noastre idealul raportului pret/calitate. Serverele si paginile dumneavoastra de web va sunt monitorizate 24 ore pe zi timp de 7 zile pe saptamana pentru a va asigura dumneavoastra, clientii nostrii, confortul lipsei de griji si siguranta fiabilitatii accesului paginilor dumneavoastra de web. Pentru a va face o propunere de hosting este de ajuns sa ne contactati pe adresa noastra de mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau sa ne contactati telefonic.

COLOCARE SERVER

  Pentru clientii care au nevoie de servicii specifice care necesita o capacitate mare de stocare, putere mare de procesare, numar mare de utilizatori sau o banda mare de internet, va punem la dispozitie serviciul de colocare server in spatiul nostru informatic. Va putem pune la dispozitie servere puternice sau puteti veni dumneavoastra cu echipamentele proprii. Server-ele vor fi montate in cabinet rack-urile noastra, vor fi conectate la internet de mare viteza ( in functie de specificatiile clientului ) , vor fi protejate electric de UPS-uri de mare putere si vor beneficia de un mediu termic ideal pentru fiabilitate maxima.

  Aceasta solutie este ideala pentru a gazdui aplicatii web care necesita o banda mare de internet si va va reduce costurile folosirii si intretinerii acesteia. Inchipuiti-va ce costuri ar implica crearea unui mediu propice gazduirii corespunzatoare a unui server in sediul companiei dumneavoastra ( cabinet rack, instalatie termica, camera de server, internet de mare viteza ). Alternativa este folosirea serviciilor noastre de colocare server si plata unei chirii pentru aceste servicii.

top